Belépés

Patrick Cameron Reversepin

 

 

Patrick Cameron új kollekciója, a Spellbound – The Lost Art of Vintage Hair, elvezet minket egy utazásra a csillogó 1930-as, ’40-es, ’50-es és ’60-as évekbe.  Klasszikus technikák alkalmazásával – a fodrász mesterség nélkülözhetetlen alapjai – Patrcik bemutatja az ikonikus „vintage” megjelenést és azok modern, mai napokhoz igazított „vörös szőnyegre illő” értelmezéseit.


„A vintage inspirálta haj igen meghatározó részt képvisel a divaton belül” – mondta Patrick –, „és úgy éreztem, hogy fontos a mai piac számára, hogy bemutatásra kerüljön hogyan, milyen megfelelő metódusok felhasználásával lehet létrehozni ezeket a megjelenéseket. Munkásságom során, mint „világ” tanár, észrevettem, hogy néhány alap fodrász készség kezd eltűnni, ezért fontos, hogy rámutassunk milyen fontosak ezen technikák az élvonalbeli stílusok eléréséhez manapság."

Folytatva gondolatmenetét, „engem lenyűgözött a régi Hollywood vonzereje, és jómagam gyakran szoktam belevenni referenciaként a folyamatosan fejlődő munkásságomba az évek sorén, de ezelőtt soha nem állítottam a középpontba konkrétan a „alap technikákat”. Annak érdekében, hogy egy átfogó és informatív bemutatót hozhassak létre, ami megérinti a nézőközönséget, szerettem volna áthidalni a szakadékot a klasszikus és a trendi között. A korszak, amelyre fókuszáltam, valóban az „öltöztető” frizura aranykora volt."

 

A kollekció négy szegmensre osztható, mindegyik egy-egy évtizedet, megjelenésének kvintesszenciáját és szépségét reprezentálva.
1930-as évek – Visszafordított tincs-feltűzés és ujjhullám, és hogyan lehet létrehozni az időtlen eleganciát ezzel a kreációval.
1940-es évek – Göngyölegek és klasszikus göngyölési technikák biztosítják az alapot a polírozott megjelenés elérését.
1950-es évek – Feltornyozott haj, szépen beállított és stílusú a gyönyörű nőies formákért.
1960-as évek – Beállított és visszahajtott haj a gyönyörű és extravagáns alakzatért.

Patrcik be fog mutatni 8 step by step-et az ő egyedi oktatási és hatalmas személyiségi érzékével. Spellbound valóban egy ikonikus show és garantáltan felidézi a varázslatos hangulatot, amit csodálatos ruhatervezés és határtalan csillogás egészít ki.


Reversepin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hair: Patrick Cameron
Couture: Marco Erbi
Makeup: Alison Chesterton
Photography: Alistair Hughes
Styling Product: SP by Wella Professionals
Electrical products: BaByliss Pro

 

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Fodrász step by step / Göndör haj kezelése és vágása Kucsera Zsolt L’Oréal Professionnel nagykövettől
  A divat változásának megfelelően, amelyet szinte már a vendégek diktálnak, egyre nagyobb...
Fodrász step by step / Patrick Cameron Barrelcurls
    Patrick Cameron új kollekciója, a Spellbound – The Lost Art of Vintage Hair, elvezet...
Fodrász step by step / Frizura "kék" hatásra
Papp Péter fodrászmester lépésről lépésre bemutatja néhány kép és rövid leírás...