Belépés

Sminktetováló szemmel

Profizmus a tengerentúlon


Harmadik alkalommal került megrendezésre a „Power in Permanent Beauty 2019” Sminktetováló konferencia az Amerikai Egyesült Államokbeli Orlando városában. Idén az a különleges helyzet állt elő, hogy egy magyar szakember is meghívást kapott, mint vendég tetováló művész, nem más, mint az itthon és nemzetközi szinten is egyre elismertebb és egyre keresettebb oktató Chris Nay. Ő osztja most meg a tapasztalatait.

 

Olvasóink értékelése:  / 6

Szálas kontra Soft púder szemöldöktetoválás

Az már nem kérdés, hogy a vendégeknek a természetes hatású sminktetoválások tetszenek jobban, sőt egyre tájékozottabbak, mielőtt elmennének valahova megcsináltatni a szemöldöküket, komoly kutatást végeznek a lehetőségek között. Tisztában vannak a szálazott szemöldök fogalmával, a púderes hatású szemöldöktetoválás is egyre ismertebb, sőt még a hibrid tetoválásról is hallottak egyesek. A kérdés csak az, hogy melyik technikát válasszuk?
 

Olvasóink értékelése:  / 11

Egyediség a Sminktetoválásban!

Egyediség, minőség és elegancia. Ezek azok a kézzel nem fogható elemek, amitől egy sminktetoválás nem pusztán pigment a bőrben, hanem művészet! A folyamatosan változó és formálódó szépségipar és divat világában, cseppet sem egyszerű ezeket az elemeket vegyíteni az aktuális trendekkel, de nem lehetetlen! A jó sminktetováló arról ismerszik meg, hogy vendégének nem csupán elkészíti sablonszerűen a kívánt munkát, hanem a saját stílusát is hozzáadja minden egyes tetoválásához.

 

Olvasóink értékelése:  / 23

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák