Belépés

Fodrász szemmel

Life Ball 2017.

2017. június 10-én Bécsben rendezték meg a Life Ball-t, a világ egyik legnagyobb AIDS elleni jótékonysági gáláját. Az eseményt évről évre Bécs városháza előtti parkban rendezik, ahol hatalmas vörös szőnyegen vonulnak be a meghívott sztárok, celebritások és persze mindenki, aki kifizeti a borsos jegyárakat. Ám a több száz vagy akár több ezer eurós jegyek jótékony célt szolgálnak, az AIDS elleni küzdelemre fordítják. A gála idei mottója: „Recognize the dangert”, ami azt jelenti, hogy „Ismerd fel a veszélyt!” Ezzel a jelmondattal illetve a fergeteges látványossággal, az elfogadást és másságot tükröző hatalmas karneváli jelmezekkel hívják fel a figyelmet a szervezők az AIDS elleni küzdelem és a szűrések fontosságára.

 

Olvasóink értékelése:  / 1

10 tévhit a balayage melírtechnikáról

A hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendő szabadkezes melírtechnika, a balayage töretlenül folytatja hódító útját. Azt hiszed, már mindent tudsz a nap csókolta hatást biztosító, fiúkat és lányokat egyaránt turbó szexifaktorozó hajszínváltoztatásról? Valószínűleg tévedsz. A szalongyakorlatban nap mint nap kiderül, nem olyan egyszerű a vendégek igényeit kielégítő balayage-t készíteni. Az A-List tulajdonosának és oktatófodrászának, GALGÓCZI ZSUZSANNA segítségével összeszedtük, melyek azok az elgondolások, amelyek problémát, és akár vendégvesztést okozhatnak a szalonban.

 

Olvasóink értékelése:  / 8

Mit tehet a fodrász az egészséges hajért?

Ápoltság professzionális szinten Csernek Szilvia segítségével  – Az ápoltság egyik alapja, hogy a frizuránk is ápolt. És ez nem ott kezdődik, hogy a legutolsó divat szerint legyen levágva, hanem hogy egészséges hajszálak tegyék még ragyogóbbá megjelenésünk. A töredezett hajszálak, az elvékonyodott, kifehéredett tincsvégek a legszebb ember megjelenését is ápolatlanná teszik, mégis sok száraz, kifakult, seprűszerűen elvékonyodott, lószőrszerű hajat látni. Akkor most eláruljuk: nem ez a haj természetes állapota, és lehet rajta segíteni. Ezért is vannak a fodrászok!

 

Olvasóink értékelése:  / 7

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Fodrász szemmel / 10 tévhit a balayage melírtechnikáról
A hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendő szabadkezes melírtechnika, a balayage...
Fodrász szemmel / Life Ball 2017.
2017. június 10-én Bécsben rendezték meg a Life Ball-t, a világ egyik legnagyobb AIDS elleni...
Fodrász szemmel / Mit tehet a fodrász az egészséges hajért?
Ápoltság professzionális szinten Csernek Szilvia segítségével  – Az ápoltság egyik...