Belépés

Fodrász szemmel

9 legjobb* fodrászújdonság

Óriási a kínálat a szépségipari professzionális felhasználásra szánt termékekből, mutatjuk a mi toplistánkat! A remeka.hu oldal 2014 óta minden évben meghirdeti az aktuális év legjobb szépészeti újdonságát kereső versenyét, melyen a gyártók és forgalmazók bemutathatják termékeiket, és a felhasználók visszajelzése alapján születik eredmény. (A versenyről bővebben ITT) *A mi rangsorunk a 2017–2018. évek során zajlott interaktív, Év Szépészeti Újdonsága termékversenyen alapul.

Olvasóink értékelése:  / 0

Life Ball 2017.

2017. június 10-én Bécsben rendezték meg a Life Ball-t, a világ egyik legnagyobb AIDS elleni jótékonysági gáláját. Az eseményt évről évre Bécs városháza előtti parkban rendezik, ahol hatalmas vörös szőnyegen vonulnak be a meghívott sztárok, celebritások és persze mindenki, aki kifizeti a borsos jegyárakat. Ám a több száz vagy akár több ezer eurós jegyek jótékony célt szolgálnak, az AIDS elleni küzdelemre fordítják. A gála idei mottója: „Recognize the dangert”, ami azt jelenti, hogy „Ismerd fel a veszélyt!” Ezzel a jelmondattal illetve a fergeteges látványossággal, az elfogadást és másságot tükröző hatalmas karneváli jelmezekkel hívják fel a figyelmet a szervezők az AIDS elleni küzdelem és a szűrések fontosságára.

 

Olvasóink értékelése:  / 1

10 tévhit a balayage melírtechnikáról

A hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendő szabadkezes melírtechnika, a balayage töretlenül folytatja hódító útját. Azt hiszed, már mindent tudsz a nap csókolta hatást biztosító, fiúkat és lányokat egyaránt turbó szexifaktorozó hajszínváltoztatásról? Valószínűleg tévedsz. A szalongyakorlatban nap mint nap kiderül, nem olyan egyszerű a vendégek igényeit kielégítő balayage-t készíteni. Az A-List tulajdonosának és oktatófodrászának, GALGÓCZI ZSUZSANNA segítségével összeszedtük, melyek azok az elgondolások, amelyek problémát, és akár vendégvesztést okozhatnak a szalonban.

 

Olvasóink értékelése:  / 8

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Fodrász szemmel / Mit tehet a fodrász az egészséges hajért?
Ápoltság professzionális szinten Csernek Szilvia segítségével  – Az ápoltság egyik...
Fodrász szemmel / 9 legjobb* fodrászújdonság
Óriási a kínálat a szépségipari professzionális felhasználásra szánt termékekből,...
Fodrász szemmel / Life Ball 2017.
2017. június 10-én Bécsben rendezték meg a Life Ball-t, a világ egyik legnagyobb AIDS elleni...