Belépés

High-tech sminktetováló gép kezdőknek és haladóknak

Hirdetés

BomTech Digital Pop Deluxe

Újabb BomTech sminktetováló géppel bővült a Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémia kínálata! Az új Digital Pop Deluxe gépet ráadásul június 30-ig, a bevezető akció keretében 11% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

A BomTech Digital Pop Deluxe 10 különböző REVO tűmodullal magas alkotói szabadságot biztosít számodra!

Vegyél részt a díjmentes gépbemutató nyílt napon, ahol Kalcsu Hajni bemutatja Neked a BomTech Digital Pop Deluxe sminktetováló gépet is, amit gumin azonnal ki is próbálhatsz! Gépbemutató nyílt napra itt jelentkezhetsz! >>>

A BomTech gépek a szálazott szemöldöktetoválások mesterei! Segítségükkel ultravékony, tökéletes szemöldökszálakat húzhatsz, melyekről mindig is álmodtál! A szemöldöktetováláshoz 4 különböző 1-es tű áll rendelkezésedre, ezen felül pedig további 6 egyéb modul segíti munkádat, mely magas alkotói szabadságot biztosít számodra! A Digital Pop Deluxe tehát univerzális gép, mellyel bármely sminktetováló feladatot – az alapoktól a legújabb technikákig – tökéletesen megoldhatsz! Az ultravékony szemöldökszálak mellett a legújabb szem- és szájtechnikákat is tökéletesen kivitelezheted!

Neked ajánljuk a Digital Pop Deluxe gépet, ha

  • a szemöldöktetoválást választod fő irányként, ahol az ultravékony szemöldökszálak elengedhetetlenek a tökéletes munkához.
  • fontos számodra az alkotói szabadság és a precíz technikai kivitelezés.
  • haladó sminktetováló vagy és olyan gépet szeretnél, mellyel az összes sminktetováló feladatot el tudod végezni.
  • kezdő sminktetoválóként, kisebb befektetéssel rögtön komoly tudású, könnyen kezelhető, igazi high-tech gépet szeretnél.

Vegyél részt a díjmentes gépbemutató nyílt napon, ahol Kalcsu Hajni bemutatja Neked a BomTech Digital Pop Deluxe sminktetováló gépet is, amit gumin azonnal ki is próbálhatsz! Gépbemutató nyílt napra itt jelentkezhetsz! >>>

 


BEVEZETŐ AKCIÓ keretében, június 30-ig a gép megvásárlásához kétféle támogatást is nyújt Neked a Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémia:

A gép árából 11% kedvezményt adnak, sőt a gépet részletfizetéssel is megvásárolhatod!

Ár: 730 000 Ft (574 800 Ft + áfa)

Ár részletfizetéssel: 749 000 Ft (589.800 Ft + áfa)

BEVEZETŐ AKCIÓBAN - 2017. június 30-ig!

Akciós ár: 650 000 Ft (511 811 Ft + áfa)

Akciós ár részletfizetéssel: 669.000 Ft (526 772 Ft + áfa)

Ha még többet szeretnél tudni a Digital Pop Deluxe gépről, kattints ide >>>


 

Kalcsu Hajni az új gépről:

 

A Digital Pop Deluxe gépet leginkább azért szeretem, mert ultravékony szemöldökszálakat tudok vele húzni, de bármilyen sminktetováló feladat tökéletesen kivitelezhető a segítségével, a legújabb szem- és szájtechnikák is. Amit még mindenképpen kiemelek az az alkotói szabadság, ami a 10-féle tűmodulnak köszönhető – csak a szemöldöktetováláshoz 4 különböző 1-es tű áll rendelkezésemre. Azok a kolléganők, akik már megtapasztalták a többféle tűmodul előnyeit, fantasztikus eredményekről számoltak be, és egyetértenek velem abban, hogy ez nagy segítséget jelent a munkában. Összességében a Digital Pop Deluxe egy könnyen kezelhető, komoly tudású univerzális gép, amivel mindig precíz munkát végezhetek. Nagyon szeretek vele dolgozni, bátran ajánlom azoknak, akik kisebb anyagi befektetés mellett igazi high-tech gépet szeretnének.

Ha éppen gépvásárlás előtt állsz, gyere el a díjmentes gépbemutató nyílt napra, ahol a Digital Pop Deluxe gépet is megmutatom neked, sőt gumin ki is próbálhatod! Jelentkezéshez kattints ide >>>

Kezdő és mobil sminktetoválók, figyelem!

Megérkezett az új Digital Hand-R gép, ami ideális választás lesz a kezdő és a mobil sminktetoválók számára. A Digital Hand-R június 30-ig szintén 11% kedvezménnyel vásárolható meg! Részletekért kattints ide >>>

Ismerd meg mindegyik BomTech gépet!

A Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémia kínálatában kezdők és a profi sminktetoválók is megtalálják az ideális választást. A különböző árkategóriájú gépekre egyaránt jellemző a kiváló minőség és megbízhatóság. A Sminktetováló Akadémián csak olyan gépeket forgalmaznak, melyekkel Kalcsu Kati és Kalcsu Hajni napi szinten dolgozik.

Ismerd meg a kínálatban szereplő sminktetováló gépeket és válaszd a legjobb megoldás számodra! A gépekről bővebb információt itt találsz >>>

 

 

Vegyél részt a díjmentes gépbemutató nyílt napon, ahol Kalcsu Hajni bemutatja Neked a BomTech sminktetoválógépeket, valamint gumin azonnal ki is próbálhatod őket!

A következő gépbemutató nyílt napokra itt tudsz jelentkezni (kattints a dátumra!):

2017. május 31.15 órától

2017. június 13. 15 órától

Helyszín: 1139 Budapest, Frangepán u. 8–10.

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Barbi szerint... / Barbi szerint a szépségipar... 2.rész
Barbi szerint a szépségipar… 2. rész Szívesen kísérletezem, bolyongok a szépségipar...
Kozmetikus szemmel / 2 in 1, avagy miért az őssejtek? - 1. rész
Az ember ősidők óta keresi a fiatalság elixírjét. Elég csak az őskorban élő elődeinkre...
Vélemény / Amerikai fodrászatok
Amerikai fodrászatok   Szikriszt József, a JOICO Magyarország művészeti vezetője idén...