Belépés

Veszélyes színek!


Veszélyes színek!
Te is érezted már úgy, hogy megvetted álmait ruháját és amikor felvetted, mégis valahogy nyúzottnak néztél ki, pedig tökéletesen állt rajtad? Vannak olyan cuccaid, amik már leszakadnak rólad, de mégis istennőnek érzed benne magadat? Mi lehet vajon a jelenség oka?

 Nem más mint a színek hatása. Bizonyos színektől a saját színeid, kivirulnak, felragyognak, más színek pedig inkább elfedik természetes szépségedet. Igazán jól azokban a ruhákban és olyan sminkben fogod jól érezni magad, amik megfelelnek a saját színcsaládod színeinek. A korábbi szín elméletek szerint négy csoportot állítottak fel, biztosan hallottál már az évszakok szerinti besorolásról (tavasz, nyár, ősz, tél). Én úgy gondolom, hogy nagyon sokfélék vagyunk és ez túl kevés az igazi színek megtalálásához, ennél sokkal árnyaltabb a paletta. A Színek csodája cikksorozatban 12 színtípust fogok bemutatni Nektek, így már könnyedén be fogod tudni azonosítani, hogy Te melyikbe tartozol. Ha mégis bizonytalan vagy, keress az alul megadott elérhetőségeken és egy szépség party keretében közösen megkeressük a színeidet.

De legelőször nézzük meg, milyen üzenetet hordoznak, milyen hatással vannak ránk a színek.Fehér

A fehér a tisztaság és frissesség színe. Ez az a szín aminek mindenkinek kell, hogy legyen a szekrényében. Természetesen a megfelelő árnyalat kiválasztása nagyon fontos, de erről majd később ejtek szót. A fehér általában lágyítja a megjelenést, nyáron pedig igazán ideális viselet.


Kék

A kék a logikus gondolkodás színe.
Bizalmat és rendet sugall. Nem véletlenül kedvelik a politikusok:)

A világoskék segíti a kommunikációt, és barátságosságot áraszt. A sötétkék a rend és fegyelem színe, gondoljuk csak a rendőrségre.Rózsaszín

A rózsaszín a gyengédség és a nőiesség színe, de ha túl sok akkor nagyon negédessé válhat, mint Barbi vagy Doktor Szöszi.Az tény, hogy a rózsaszín minden nőnek jól áll, a megfelelő mennyiségben. Ha nem érzed magad 100%-nak akkor jó hasznát veszed a rózsaszínnek, egészséges arcszínt varázsol, persze a megfelelő árnyalatban.Lila

A kreativitás és az érzékenység jelzője. A lila mindig feltűnő, sohasem marad észrevétlen! Sötét árnyalatai kiváló helyettesítője lehet a feketének, sokkal izgalmasabb! Érdemes sminkben is kipróbálni, szinte minden szemszínhez jól áll.


Vörös

Az energia és az önbizalom színe. A vörösnek nagyon sok árnyalata van az eper-pirostól a mélybordóig. Az biztos, hogy bármelyiket választod is a hangulatodat feldobja, hiszen stimuláló hatású, vidámságot áraszt. Ha tárgyalásra mész érdemes becsempészni a ruhatáradba, ez alól kivétel a piros rúzs, mert az túl szexi :)
Zöld

A zöld a természet színe, nyugalmat és békességet sugároz. Persze nem a neon zöldre gondolok:) Amikor zöldet viselsz akkor a kreativitás és a képzelőerő üzenetét közvetíted, miközben nyugalmat sugárzol. A zöld nagyon érzékeny szín, különösen fontos megfelelő árnyalat!!


Egyelőre ennyit bevezetőnek, következő cikkben kezdjük az első színtípus bemutatását. Ha nagyon kíváncsi vagy és nem bírod ki addig, keress bátran és egy szépség party keretében megnézzük melyek a te színeid.Szekeres Virág
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
70 608 3409
Forrás: BeautyWorld


Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Kozmetikus szemmel / Probléma a problémás bőr?
A problémás bőr kezeléséről hiteles forrásból, ismert kozmetikusoktól  tájékozódtunk,...
Vélemény / Az agy és az értelem
Az agy és az értelem   Bármit cselekszik az ember, először gondolatban cselekszi azt. A...
Vélemény / Szépségszalon működési szabályzat
Gyulai Anikó, a szombathelyi Backstage szépségszalon tulajdonosa sok év sok rossz tapasztalata...