Belépés

Saját bőrünkön... Az Xtreme Lashes 3D műszempilla

 

Nem mindenki születik hosszú és dús szempillákkal, mégis minden nő minél vonzóbb tekintettel szeretne rendelkezni, de van, hogy ehhez egy szempillaspirál esetleg nem elég. Erre a problémára találták fel megoldásként a 3D műszempillákkal való tartós szempillahosszabbítás-dúsítást és stylingot egyben az Xtreme Lashes otthonában. Több mint 600-féle szempillából, magasan képzett szempillastylist választja ki a vendég arcformájának és egyéniségének megfelelő pillákat. A rögzítés innovatív technikával és FlexFusion ragasztóval történik, amit akár érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is használhatnak.

 


A kipróbált termék neve: 3D Műszempilla

Szakterület: Kozmetika - Szempilla

Márka: Xtreme Lashes® Eyelash Extensions

Szakember: JÁNOSA-HOLLÓSI JUDIT szempilla-mesterstylist

 

Mi a termékhasználat célja?

Vendég: Alap adottságaimat tekintve a természet nem ajándékozott meg hosszú és dús szempillákkal, ezért a tekintetem kiemelése érdekében mindenképp sminkelnem kell magam, viszont nagyon sokszor előfordul velem az életstílusomból kifolyólag, hogy nem jut még egy egyszerű szempilla-spirálozásra sem időm. Illetve azt sem szerettem volna, hogy természetellenes hatása legyen a sminkemnek, ezért ódzkodtam az egyszerűen felrakható műszempilláktól. Az Xtreme Lashes 3D műszempilla, úgy véltem, mindkét problémára megoldást nyújthat.

Szakember: Azért alkalmazzuk, hogy a nők a mindennapos sminkelés nélkül is hetekig szép tekintettel tündököljenek. Aki nem született szép, hosszú és dús szempillákkal (vagy már nem olyan sűrű és erős a szempillasora, mint fiatalkorában) az is élvezhesse, milyen is az, ha minden reggel csábító tekintet köszön vissza a tükörből.

 

A kezelés menete: A szempillákat először letisztítjuk, majd felhelyezünk az alsó szemkörnyékre egy tapaszt, amely a munkafelületet biztosítja a szempillákhoz. Ezután felmérjük, hogy milyen vastagságú és hosszúságú az alapszempilla és ahhoz viszonyítva kiválasztjuk a felragasztani kívánt pillákat. A pillákat egyesével ragasztjuk fel FlexFusion ragasztóval, úgy hogy előre kiválasztjuk az adott pillát, majd a hozzá illő méretű műpillát arányosan bemérve, bentről kifele haladva egyre kisebb pillákat felragasztva. Az egész művelet körülbelül más-fél két órát vesz igénybe, amely során szempáronként 140-200 pillát ragasztunk fel a vendégnek.

 

Megfelelt a termék?

Szakember: Igen, megfelelt.

Vendég: Minden várakozáson felül igen.

 

Személyes tapasztalat a termékhasználat során:

Szakember: Nagyon szeretek vele dolgozni, mert szép és minőségi eredményt tudok vele elérni, amit a vendég is értékel és mindig visszatérnek egy újabb feltöltésre.

Vendég: A művelet során szóba is került, hogy nagyon érzékeny vagyok a szememmel kapcsolatban, tehát nem szeretem, ha bármivel is közelítenek felé, a feltétel alatt viszont semmilyen rossz érzés nem volt bennem, teljesen kényelmesen éreztem magam, a folyamatot is szépen elmagyarázta Judit, hogy mit fog éppen csinálni.

 

 

Képgalériánk:

 

Pozitívumok a vendég szemszögéből:

Nagyon látványos és pozitív volt a különbség a természetes/alap szempilláimmal szemben a végeredmény, és annak is nagyon örültem, hogy teljesen természetes hatást keltett, többen azt hitték az ismerőseim közül, hogy csak simán ki vagyok sminkelve – persze, aki gyakrabban találkozik velem annak rögtön feltűnt a látványos különbség, aminek ugyancsak örültem. A legjobb dolog pedig az volt benne, hogy amikor reggel felkeltem az ágyból és tükörbe néztem, úgy volt, mint a filmekben a színésznőknek, a szemeim már napra készek és szépek voltak.

 

Pozitívumok a szakember szemszögéből:

Minden nő szeret szépülni, a 3D szempilla látványosan formálja a szemet és az arcot. Önbizalmat ad.

 

Negatívum / építő jellegű észrevétel:

Vendég: Habár igen tartósnak bizonyult a termék, és a víz elleni behatással szemben is védekeznek, azért érdemes óvni a mechanikai hatásoktól, illetve a tisztító kozmetikumoktól, hogy minél több ideig kitartsanak a pillák, ami nem olyan nehéz, hiszen már magában is annyit dobott az arcomon, hogy nem sok minden kellett még hozzá.

 

Értékeled/költenél rá?

Vendég: Mindenképp elgondolkodtam rajta, hogy ez a termék megér egy újratöltést majd.

 

Kinek ajánljuk használatát?

Bárkinek, aki szeretne szép lenni, aki szeretne hosszabb, ívesebb, dúsabb szempillákat, aki szereti a természetes hatást, aki szeretne ébredéskor, vagy a strandon is szép lenni, aki szereti a kényelmet és nem szeret túl sok időt sminkeléssel tölteni, aki szeretne fiatalabb tekintetet, egyszóval minden nőnek.

 

Kinek nem?

Aki sokat dörzsöli a szemét, vagy nincs szabad két órája relaxálásra, hogy utána minden nap megspóroljon magának értékes perceket a reggeli készülődésből.


Vásárláshoz szükséges tudnivalók: ITT!Szöveg és fotó: remeka.hu
Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Kipróbáltuk / Színfalak mögött - Mi történik egy kozmetikai gyárlátogatáson?
A kozmetikus és a termékgyártó mondhatni egyfajta szimbiózisban él egymással. Az egyik...
Kipróbáltuk / Saját bőrünkön... A Peller-Hair maszk
"Saját bőrünkön"- a Peller-Hair maszk Egy arctakaró fólia, ami lehetővé teszi, hogy a...
Kipróbáltuk / Saját bőrünkön... A SOFRI Happy Aging kezelés
A klasszikus anti-aging kezelés a SOFRI által „Happy”-vé válik: egy kezelés a boldog...