Belépés

Saját bőrünkön... A Steampod

 

A göndör haj csodálatos látvány, ám ha ápolása, kezelése problémás, akkor valami megoldást szeretne viselője. Aki ódzkodik a tartós változtatásoktól, vagy csalódott a hajvasalók nem megfelelő használata miatt, most megtudhatja, hogyan működik a L'Oréal Professionnel Steampod-ja, amit azért fejlesztettek ki, hogy elérhető áron, tartós ápoló hatással és könnyedén regulázza meg a kócos-göndör tincseket.

 


A kipróbált termék neve: Steampod

Szakterület: Fodrászat - ápolás, formázás

Márka: L'OREAL Professionnel

Szakember: TÓTH KRISZTA oktatófodrász

 

Mi a termékhasználat célja?

Vendég: "Afrogöndör" hajam ápolása mindig gondot jelentett számomra, sokkal jobban szeretem, amikor egyenesre van húzva. Gondolkodtam már tartós egyenesítésen, csak nem merek belevágni, mert mi lesz, ha mégsem tetszik a végeredmény? Azt gondoltam, hogy a Steampod ugyanolyan lesz, mint amikor lapvassal vasalják a hajam. tehát kicsit sprőd, de nem göndör végeredménnyel.

Szakember: A Steampoddal szembeni jogos elvárás, hogy teljes körű ápolást biztosítson a haj felszínén és szerkezetében egyaránt. A hajszál mélyen ápolt és regenerált legyen általa. Tükörfényű csillogást és könnyen kezelhetőséget adjon.

 

 

A kezelés menete:

A hajat először típusának megfelelő samponnal megtisztítjuk, majd ápoljuk. A hajszárítás után beledolgozzuk a kis mennyiségű Pro-Keratint tartalmazó hajfeltöltő krémeket és a védő, simító szérumot, melyeket a készülék a gőz segítségével juttat be a hajba. A készülék előnye, hogy a beépített szűrője miatt csapvízzel is tudjuk használni, nem kell hozzá speciális töltőfolyadék. A megfelelő hőfok beállítása után tincsről tincsre haladva simítjuk végig a hajon. Ekkora volumenú frizuránál ez a művelet kb. egy-másfél órát vesz igénybe.


Megfelelt a termék?

Szakember: Igen, megfelelt.

Vendég: Minden várakozásomat felülmúlta!

 

Személyes tapasztalat a termékhasználat során:

Szakember: Pro-Keratint tartalmazó hajfeltöltő krémek és védő, simító szérum segítségével, melyek a magas nyomású gőzre aktiválódnak, tökéletesen sima, ápolt hajszálfelületet tudtam létrehozni. A haj volumenjét látványosan csökkentettem, simává és fényessé varázsoltam.

Vendég: Nem féltem, hogy a Kriszta esetleg megégeti a fejbőrömet, egyáltalán nem éreztem a meleget. A kezelés végig kellemes volt, nem volt rossz érzésem semmivel kapcsolatban.

 

 

Képgalériánk:

 

Pozitívumok a vendég szemszögéből:

A kezelés gyors, már az első pillanatban érezhető, tapintható, látható a pozitív változás. Lenyűgöző a hatás, sőt ámulatba ejtő. A hajam hihetetlenül egyenes és sima lett. Még soha, semmilyen eljárással egyetlen fodrásznak sem sikerült ilyen simára varázsolnia a hajam. A kezelés óta 3 nap telt el, és igaz ugyan, hogy az oldalsó részeken, ahol többször érek egy nap a hajamhoz már látszik egy kicsit a hatás gyengülése (szöszösödik), a hajam nagyrészt még mindig sima, egyenes, egészséges kinézetű és fényes. Nem akarok hajat mosni :-(

 

Pozitívumok a szakember szemszögéből:

Kíméletes formázást tesz lehetővé, mindemellett feltölti, regenerálja a hajszál egészét. Megbízható végeredmény: ápolt, fényes, könnyebben kezelhető haj.

 

Negatívum / építő jellegű észrevétel:

Vendég: Egyetlen gondom ezzel a típusú hajvasalóval is az, hogy nem lehet vele sehogyse hozzáférni közvetlenül a kis babahajakhoz a haj tövében - de ez legyen a legnagyobb gondom, amikor ilyen szép lett a hajam!

 

Értékeled/költenél rá?

Szakember: Igen, költenék rá.

Vendég: Biztosan, már el is kezdtem olyan fodrászt keresni a lakóhelyem környékén, akinél hozzájutok a Steampod kezeléshez.

 

Kinek ajánljuk használatát?

- Egyszerűen mindenkinek!

- Aki szeretné haját mélyen ápolni, csillogóva simává "varázsolni", kíméletesen egyenesíteni vagy enyhén hullámosítani.

- Aki ódzkodik a tartós hajkiegyenesítéstől, de szeretne egyenes, ápolt vagy drasztikus beavatkozás nélküli kisebb volumenű hajat.

 

Kinek nem?

- Aki csak tartós változást tud elképzelni a haj egyenesítéséhez.

- Aki nem tud létezni tupírfésű nélkül!


Vásárláshoz szükséges tudnivalók: ITT!Szöveg és fotó: remeka.hu
Olvasóink értékelése:  / 5
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Kipróbáltuk / Saját bőrünkön... Az Euphytos
Az Euphytos termékeit próbáltuk ki "saját bőrünkön", azaz a hajunkon. A cél az volt, hogy...
Kipróbáltuk / Saját bőrünkön... A Belnatur Top Cell Kezelés
Kipróbáltuk  a Belnatur Top Cell Kezelést, kínai "Gua Sha" Bikaszarv-masszázzsal, hogy...
Kipróbáltuk / Saját bőrünkön... A Peller-Hair maszk
"Saját bőrünkön"- a Peller-Hair maszk Egy arctakaró fólia, ami lehetővé teszi, hogy a...