Belépés

Laza és sikkes: menyasszonyi frizuratrend 2017.

A vendégek igényeihez és a legmodernebb fodrászszolgáltatásokhoz igazodva, a L’Oréal Akadémián idén is nagy sikerrel zajlott ZSIGA RENÁTA mesterfodrász, magyar L’Oréal Professionnel nagykövet menyasszonyi kontytrendet ismertető szemináriuma, ahol a felvételeink készültek.

 

 


 

Az esküvők világának kulcskérdése a menyasszony frizurája, hiszen az egész nap sikere múlik azon, hogy hogyan érzi magát az ara, és kitart-e egész nap és este a „hajkölteménye”. Pár évtizeddel ezelőtt ezért még természetes volt a stylingtermékek bőséges használata a hajtincsek rögzítéséhez, ám a divat és az ízlés változik, napjainkban a laza feltűzések lettek közkedveltek. A vendégek igényeihez és a legmodernebb fodrászszolgáltatásokhoz igazodva, a L’Oréal Akadémián idén is nagy sikerrel zajlott ZSIGA RENÁTA mesterfodrász, magyar L’Oréal Professionnel nagykövet menyasszonyi kontytrendet ismertető szemináriuma, ahol a felvételeink készültek.

 


Frizurák:

 

Zsiga Renáta saját, szegedi üzletében egész évben dolgozik menyasszonyokkal, emellett hazai és nemzetközi bemutatóin rendszeresen ad elő fodrászati témában a szakembereknek, így előremutató és átfogó ismeretekkel rendelkezik frizuratémában, melyet szívesen oszt meg az érdeklődőkkel:

„Idén nagyon sokan kérik ezeket a laza feltűzéseket, a videómegosztó oldalak hemzsegnek az ilyen anyagoktól. És bár régen sokkal jobban rábízták magukat a szakemberre a vendégek, mostanában konkrét elképzeléssel, fotókkal érkeznek a fodrászhoz. A laza feltűzések egyszerűnek tűnnek, de nagyon precíz rögzítést igényelnek, hisz az egész napos lakodalmi procedúrát, táncot is bírniuk kell, a többszöri átöltözéssel együtt. Ilyenkor fontos, hogy mit tud a fodrász. Főleg, ha olyan frizurát kér a vendég, melynek elkészítéséről nincs hozzáférhető alapos képanyag. A szemináriumon erre is felhívtuk a figyelmet, és gyakorolunk is. Fodrász szemmel a precízség mellett nagyon kell a sikkességre és a részletekre is figyelni napjaink szakembereinek, ha sikeresek szeretnének lenni! Alaposan át kell gondolni a haj előkezelését, például kell-e göndöríteni, csavarni, sütni, milyen hajpótlás oldható meg, illetve ehhez milyen fodrászati anyagokra van szükségünk.

A klasszikus vonalú frizurák visszaköszönése mellett szinte minden, ami valaha feltűzés volt divatossá tehető, ha a modellünk arcformájához és stílusához passzol. Mondhatni, ma minden trendi, még a klasszikus „hercegnős” fejtetőnél megemelt, hátul leengedett és tincsesen göndörített frizura is – nálunk egész évben kérik ezt a formát. A laza feltűzésekhez ízlésesen adagolva a virágok, strasszok, köves fésűk használhatóak kiegészítőként. Erre is mutatok példát.”

 


 

Ha szeretnél első kézből tudni mindent, ami a L'Oréal Professionnel oktatásokon történik, csatlakozz fodrászcsoportjukhoz a facebookon!: https://www.facebook.com/groups/LPAkademia!

 


 

 

Haj: Zsiga Renáta
Smink: Horváth Enikő
Style: Csaba Erika
Öltözet: Sármán Nóra, Monik Design, Berbloom
Helyszín: L’Oréal Akadémia
Felhasznált fodrászanyagok: L’Oréal Professionnel
Fotó: Dala Gábor / remeka.hu
Szöveg: Remek Annamária

 

 

 

 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Esküvő / Zsiga Renáta Bridal kollekció 2015.
Zsiga Renáta, a kontyművészet hazai nagymestere a L’Oréal Akadémián mutatta be idei...
Esküvő / Esküvőláz: ruha-, haj- és sminktrend 2012-ben
Esküvőláz: ruha-, haj- és sminktrend 2012-ben   Szinte nincs olyan nő, aki kislányként ne...
Esküvő / Esküvőláz: ruha-, haj- és sminktrend 2012-ben 2. rész
Esküvőláz: ruha-, haj- és sminktrend 2012-ben 2. rész   Szinte nincs olyan nő, aki...