Belépés

Zsiga Renáta Bridal kollekció 2015.

 

 

Zsiga Renáta, a kontyművészet hazai nagymestere a L’Oréal Akadémián mutatta be idei menyasszonyifrizura-kollekcióját a fodrász szakembereknek, az akadémia képzésein. A kollekció fő jellegzetessége a 2015-ös év divattrendjeit figyelembe véve, a spanyolos megjelenés, középválasztékkal, elegáns és egyben klasszikus feltűzéssel, valamint a haj természetes hullámait „meglovagolva” egyszerűbb letűzések, végezetül egy „régi”-új technika a hajhálós hullámkészítéssel elkészített frizura.

 

Képgaléria:

 

A kollekció megszületését segítette a szalon vendégeinek egyéni igényeit is, amely az elmúlt évek tapasztalatait foglalja magában. A személyes konzultációk alkalmával felderíthetjük a vendég igényeit, milyen elvárásai, elképzelései vannak a frizuráról, milyen frizurát álmodott meg magának. A menyasszonyi kontyoknak összhangban kell lennie a ruhával, a sminkkel, a kiegészítőkkel, díszekkel, virág csokorral stb, Ügyelni kell a vendég testfelépítésére, fej anatómiai sajátosságaira, a haj minőségére, mennyiségére, hosszúságára és a színére is. Nem árt tudnunk, hogy a menyasszony a nagy nap alkalmával átöltözik-e, zárt vagy nyitott téren lesz-e a szertartás és az utána következő dinom-dánom…

A kollekció bemutatása egyben szakemberek oktatásának része volt, ahol a fodrászok megtanulhatták a helyes eszközök ki- és megválasztását, megtanulták a helyes konzultáció lépéseit, a próbakonty küldetését, célját, mikor és hogyan alkalmazzunk próbakontyot, a fej anatómiai tulajdonságainak feltérképezését, és mindezek figyelembe vételével a megfelelő konty kiválasztásának jelentőségét, valamint a frizura elkészítésének lépéseit, díszítő elemek használatát.

A kollekció színeinek jellegzetessége a természetesség jegyében készült el, három fő szín a meghatározó: szőke, barna és a természetes rézvörös, így kiemelve a frizurák három fő irányvonalát: a romantikus, a klasszikus és a „művészi” stílust, ezáltal segítséget nyújtva a hölgyeknek a megfelelő menyasszonyi konty kiválasztásában.

 

 
Haj: Zsiga Renáta
Smink: Horváth Enikő
Ruha: Viktória Esküvői Ruhaszalon
Fotó: Dala Gábor

 

Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Esküvő / Esküvő: Tonomárné Dancsó Erika bemutatója
 A szentesi Dancsó Erika Szalon vezetője, Tonomárné Dancsó Erika, és munkatársai egy...
Esküvő / Sharon Blain menyasszonyi fonat
    Sharon Blain mesterfogásai lépésről lépésre egy fonott menyasszonyi frizura...
Esküvő / Vera Wang - Bridal Collection
Vera Wang a 2014-es tavaszi menyasszonyi ruha kollekciójával szakít a "hófehér"...