Belépés

Esküvő: Tonomárné Dancsó Erika bemutatója

 A szentesi Dancsó Erika Szalon vezetője, Tonomárné Dancsó Erika, és munkatársai egy esküvői hangulatokat bemutató kreatív kontyshow-val köszöntötték a tavaszt a szegedi Esküvő Kiállításon. A látványos kreációkat Laetisia Guenaou munkái inspirálták, és egy együttgondolkodó, szervezett csapatmunka keltette őket életre a L'Oréal Professionnel és a Kurca TV támogatásával.

 

 


A szentesi Dancsó Erika Szalon vezetője, Tonomárné Dancsó Erika, és munkatársai egy esküvői hangulatokat bemutató kreatív kontyshow-val köszöntötték a tavaszt a szegedi Esküvő Kiállításon. A látványos kreációkat Laetitia Guenaou munkái inspirálták, és egy együttgondolkodó, szervezett csapatmunka keltette őket életre a L'Oréal Professionnel támogatásával.

Tonomárné Dancsó Erika: "Kettős produkció született. Egyrészt a valóságtól eltávolodva, egy kreatív, olykor túlzó fantáziavilágba mentünk át, hogy magunknak is bizonyítsunk, mire vagyunk képesek, hol vannak a lehetőségeink határai. Másrészt az 50-60-as évek ruha-, smink-, frizuratrendjének megújulása hatott ránk: a L'Oréal Professionnel trendértelmezéseiben is látható, hogyan van jelen napjainkban Monroe, Liz Taylor vagy  Brigitte Bardot nőies eleganciája az ombre színvilággal ötvözve. Ezúton köszönöm Zsiga Renátának, hogy a modelleink előkészítésére szalont és segítséget biztosított. És köszönöm minden kollégámnak, segítőimnek a munkáját, a modellek segítségét, hogy ilyen remek csapatmunkában tudtunk dolgozni, picit már színház jellegű produkciót alkotni."

 

 

 
Inspiráció: Laetitia Guenaou
Smink: Vargáné Ágoston Szilvia és Diószegi Orsolya
Ruha: diNORR - Dibenárdó Nóra
Fotó: Kocsis Gyula
További támogató: Kurca TV

 

 

 

 

 

 

 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Esküvő / Zsiga Renáta Bridal kollekció 2015.
Zsiga Renáta, a kontyművészet hazai nagymestere a L’Oréal Akadémián mutatta be idei...
Esküvő / Sharon Blain menyasszonyi fonat
    Sharon Blain mesterfogásai lépésről lépésre egy fonott menyasszonyi frizura...
Esküvő / Esküvőláz: ruha-, haj- és sminktrend 2012-ben
Esküvőláz: ruha-, haj- és sminktrend 2012-ben   Szinte nincs olyan nő, aki kislányként ne...