Belépés

Bridal by Martin Crean

Bridal by Martin Crean

 

 
“Az egyik legfontosabb nap az életedben – ezért akarod, hogy a frizurád a legjobban nézzen ki. Rengeteg menyasszony haját készítettem már az egész ország területén, sok időt töltve az arákkal. Gyakran kérdezik tőlem, mi a legjobb esküvői hajötletem. A válaszom mindig az, hogy a tökéletes frizura az egészséges, ragyogó, jól karbantartott hajjal kezdődik. Aki igazán szép szeretne lenni a nagy napon, már hónapokkal korábban elkezdheti a haja ápolását. Amit én ajánlok: a Goldwell Rich Repair 60 Second Treatment és az Argan Oil.
A személyiséghez és a hangulathoz illő frizura választása még tökéletesebbé teszi a napot. Nem szabad elfelejteni a választáskor, hogy fátyol is lehet a hajban, illetve hogy egész nap és éjjel kell kitartania a frizurának. Egy jó fodrász segítségével elkényeztetett hercegnőnek érezheted magad!”

Martin Crean, Creative Director of Mode

 

Ehhez a frizurához hajtőemelést csinálunk szárítás közben. Hővédő spray-vel óvjuk a hajat a hőtől. Két szekciót elől és a fejtetőn feltűzünk, miközben a haj többi részével dolgozunk. A tincseket begöndörítjük, és elrendezzük, hogy a fátyolt fel lehessen tűzni.

A végén hajlakkal rögzítünk.

 

 

A klasszikus forma modernizálása.
Hajszárítás után kevés fényszérumot használunk.
Az első szekciót leválasztjuk. A hajat hátul lófarokba kötjük, és kis pótrész köré tekerjük tincsenként, külön-külön rögzítve. Az első részt egyik oldalra fésüljük, formázzuk, és a fül mögött rögzítjük, a fejdísz takarásában.

 

 

 

Ha nincs fátyol, vagy fejdísz, hagyd, hogy a hajad beszéljen! Szárítás előtt használj szárításfokozó krémet, majd teljesen szárítsd meg a hajat. Hővédő spray alkalmazásával óvjuk a szálakat, majd begöndörítjük hajsütővassal. Az első szekciót egy oldalra formázva hátratűzzük, fésűvel lágyítjuk a hullámot.

Hajlakkal rögzítjük a formát.

 

 

 

 

Göndörítéssel nagyszerű volument adhatunk a hajnak.
Hajszárítás után kezelhető részekre választjuk a hajat, és forró csavarókat használunk. A feltekerési módok variálásával természetesebb hatást érünk el.
A csavarókat kihűlésig hagyjuk a hajban, majd óvatosan eltávolítjuk őket, és a tincseket ujjal szétrázzuk kicsit.

A hajtömeget rendezzük az egyik oldalra.

 

 

A Mohawk-forma inspirálta ezt a modern hangulatú frizurát, ami alternatív menyasszonyi megjelenést ad. A felső hajrészt leválasztjuk, és szekciónként, hátrafelé haladva tupírozunk, a kívánt hajmagasság eléréséig. Az oldalsó részeken hajvasaló használatával igazi kontraszt érhető el a felső résszel. A részek rögzítése után egy kicsit lazítható a forma, aztán csatolható a fátyol.


 

 

Hair: Martin Crean
Photographer: Richard Miles
Make Up: Alice Stevenson
Styling: Danielle McCabe,
The White Rose Bridal Boutique

 

 

 

 

 

 

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Esküvő / Esküvőláz: ruha-, haj- és sminktrend 2012-ben 2. rész
Esküvőláz: ruha-, haj- és sminktrend 2012-ben 2. rész   Szinte nincs olyan nő, aki...
Esküvő / Esküvő: Tonomárné Dancsó Erika bemutatója
 A szentesi Dancsó Erika Szalon vezetője, Tonomárné Dancsó Erika, és munkatársai egy...
Esküvő / Sharon Blain menyasszonyi fonat
    Sharon Blain mesterfogásai lépésről lépésre egy fonott menyasszonyi frizura...