Belépés
bogim
Medgyesi Boglárka
 • Lábápolás
 • Műkörömépítés
www.stilettonails.hu
OFFLINE
5069

Szakmai adatok

Műkörömépítő
Perfect Nails
2008
Műkörömépítő Szakoktató
Miller and miller kft
2011
Molnár Erzsók, Sirokai Mária, Harman Erika
Műkörömépítés, Oktatás
Nsi, Perfect nails, Crytal nails, Nail Artists

Hirdetések/Képzések

Ads of bogimrss
Sort by
No Ad
powered by Juloa.com

Publikus elérhetőségek

Medgyesi Boglárka
Stiletto Nails
1149
Budapest
Egressy út 113 Alagsor
0670-2876680

Képgaléria

Képek száma: 7

Bájos csipke
 • Bájos csipke
 • Kategória: Medgyesi Boglárka
 • Találatok: 2084
 • Hozzászólások: 0
 • Leírás: Inspirációnak azért ezt a ruhát választottam, és ültettem át körömre, mert a légies, áttetsző csipke, kihangsúlyozza a nőies vonalakat, ezáltal még finomabbá, lágyabbá téve azt. A körmön is próbáltam ezt a finom vonalat megjeleníteni, a csipke beépítésekkel, és mintájának festésével. A ruha áttetsző, és ívelt csipke berakásai, vissza köszönnek a köröm átlátszó, és festett részein. Elegáns, játékos, és nőies menyasszonyi körmöt igyekeztem alkotni.   Elkészítési idő: 2,5 óra (egy kéz )A körömhöz a Perfect Nails anyagait használtam. A természetes köröm előkészítése után, vízelvonót, majd tapadás elősegítőt kentem a köröm lemezre. A Perfect Nails denevér sablonját használtam. Megépítettem a körömágyhosszabbítást a pink masque porral, majd elvégeztem a káh magasítást pink-el. Ezt követően bereszeltem a mosolyvonalat. Fehér illetve clear szabadszélt építettem stiletto formára. A clear szabadszélű körmökbe fehér csipkét építettem, a mosolyvonalnál fehér porcelánnal építettem egy keskeny sávot, majd beborítottam clear anyaggal. A körmök borítása után formára reszeltem. Karamell színű akrilfestékkel meghúztam a csipke alapját, fehérrel pedig magát a csipke mintát festettem fel. Kiemeltem a fehér porcelán részeket, fehér akril festékkel. Fehér porcelán rózsával díszítettem, amit karamell akrillal árnyákoltam. Kövekkel díszítettem a kész körmöt, és fényzselével vissza adtam a fényét.
Bájos csipke
Natur akvamarin türkiz
 • Natur akvamarin türkiz
 • Kategória: Medgyesi Boglárka
 • Találatok: 1401
 • Hozzászólások: 0
Akvamarin türkiz
 • Akvamarin türkiz
 • Kategória: Medgyesi Boglárka
 • Találatok: 1275
 • Hozzászólások: 0
 • Leírás: Inspirációnak a moszkvai éjszaka képeiből választottam az elsőt, Dany Tabet tervezésében. Mindig is kedveltem az erősebb, markánsabb, dominánsabb színeket, fekete, püspöklila, királykék, és türkiz. Ebben a ruhában szinte minden árnyalat megtalálható. Nőies, ám mégis dekadens, domináns, és törékeny.  A természetes körömlemez előkészítése után, melyet 150-es Perfect Nails-es reszelővel bolyhoztam, felkentem az előkészítő anyagokat. Vízelvonó után, tapadás elősegítőt tettem, majd felhelyeztem a sablont a stiletto formának megfelelően. A PN pink mask porcelán porából, körömágyhosszabbítást készítettem, majd dark pinkkel magasítottam. Az elkészült körömágyhosszabbítást, bereszeltem, majd a PN fekete, türkiz porcelán porával színátmenetet készítettem. Clear porba királykék pigmentet kevertem, ezzel emeltem ki a csillogását a körömnek. Türkiz jégfóliát dolgoztam el claer porcelánnal, majd a szabad széli részt fedtem clear anyaggal. Stiletto formára reszeltem a körmöt, fényzseléztem, majd elkezdtem a díszítést. A ruhán található ezüstös részt, ezüst szórógolyókkal próbáltam visszajátszani, melyek ívben a mosolyvonalat követik. Egy-egy swarovski kristállyal megspékelve. A gyűrűs és a mutató ujjra, türkiz, és irizáló színű köveket tettem. A bőr olajozása után készen lett az Akvamarin türkiz.
lacy elegance natur
lacy elegance 1
 • lacy elegance 1
 • Kategória: Medgyesi Boglárka
 • Találatok: 2635
 • Hozzászólások: 0
 • Leírás: A fekete örök divat szín. Minden nőnek a ruhatárában ott lapul egy kis fekete darab. A csipke fátyolos, légiesen könnyű finomsága, és a fekete összhangja az ami inspirálta a munkámat. Ezért választottam a stiletto köröm formát, amely kecsessé, és nőiessé varázsolja a kezet, a csipkével és a feketével ötvözve pedig finoman elegánssá. Folyamat: A természetes körömlemezt bolyhoztam 150-es reszelővel fertőtlenítés után, majd portalanítottam. Vízelvonót és tapadás elősegítőt tettem a körömre, majd a formának megfelelően, felhelyeztem a sablont. Az előkészítés nagyjából 15 percet vett igénybe. Cover színű porcelán porral kialakítottam a mosolyvonalat, melyet a cuticula felé elmostam, hogy lenövésmentes körmöt kapjak. Dark pink porral emeltem megfelelő magasságúra a körömágyat, majd bereszeltem a mosolyvonalat. A körömágy kialakítása 30 percet vett igénybe. Clear porral kialakítottam a szabadszélt, majd nedvesebb anyagba beleültettem a csipkét, amit a mosolyvonalnál fekete porcelánnal borítottam. A csipkét clear porral borítottam, és a teljes körmöt is áthúztam egy vékony réteg clear porcelánnal. Ennek az elkészítése 80 percet vett igénybe. A körmöt formára reszeltem, buffereltem, portalanítottam, majd fényzseléztem, amibe a köveket építettem. Köttetés után, fekete és fehér porcelán porból 3D rózsát készítettem, ezzel díszítve a gyűrűsujjat. A rózsát fehér akrillal kontúroztam, és fekete akrillal cirmoztam meg. A kést körmöt olajjal ápoltam. Ennek a munka folyamatnak az ideje nagyjából 70 perc volt. A végeredmény egy elegáns, kecses, és trendi fekete műköröm lett :)
lacy elegance 2

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák