Belépés
HauselHajnalka
Hausel Hajnalka
  • Kozmetika
www.antiagingstudio.hu
OFFLINE
3032

Szakmai adatok

Kozmetikus
Kossuth Lajos Ipari Szakközépiskola
1998
Kráz Éva
Belico Bőrépítő kozmetikus, Belico Anti-aging specialista, Animi Lélekkozmetikus, Animi meditációs energia masszőr
Szakmámat nagyon szeretem, Szívvel-Lélekkel szépítem a vendégeimet. Szépségipar robbanásszerűen fejlődik, ezért fontosnak tartom a folyamatos továbbképzéseket. Elmúlt 18 év folyamán sok olyan tapasztalatot szereztem, melyek az elém táruló problémák megoldása során jól hasznosíthatók, és ezek hozzájárulnak a sikeres kezeléshez, szépüléshez, amihez a Belico Derma Concept termékcsalád kitűnő választás.
Animi Lélekkozmetikusként, ha igény van rá vendégeimet úgy kezelem ,hogy nemcsak a bőrt szépítem hanem a Lélekkel is foglalkozom. Bőrön át hatunk a Lélekre, a szervekre és ez fordítva is igaz. Bőr, mint egy tükör mutatja a Lélek és a szervek állapotát. Így kerek egész és látványos a kezelés.
Szakmailag legbüszkébb arra vagyok, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol folyamatos a fejlődés. Belico Derma Concept magyarországi képviselete a Makadémi anti-aging Stúdió kiemelt kozmetikusaként fontosnak tartom, hogy a vendégeim megtapasztalhassák és elsajátíthassák a mérgek nélküli látványos bőrápolást. Kezelések egyénre szabottak, mindenkinek speciálisan a saját bőrének megfelelően összeállítva, ugyanez igaz az otthoni ápolásra is. Így minden vendég bőréből kihozzuk a legjobbat! Ezért hangzik el a vendégek szájából, ami a szlogenünkké is vált, hogy
„Ilyen jó még nem volt a bőröm!"
www.szepsegiparimarketing.hu
Belico Derma Concept

Hirdetések/Képzések

Ads of HauselHajnalkarss
Sort by
No Ad
powered by Juloa.com

Publikus elérhetőségek

Makadémia Anti-Aging Stúdió
1055
Budapest
Markó u. 7. VI/6

Képgaléria

Nincs kép feltöltve

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák