Belépés
2019. július 11., csütörtök 18:59

Lanèche Kaviár feszesítő szérum

A Kaviár feszesítő szérum (Caviar Tightening serum) intenzív antiaging, hatóanyagokban gazdag energizáló, fiatalító kezelés táplálja, és intenzíven védi a bőr sejtjeit az oxidatív stressztől. Az aminosavak, jód és plankton egyszerre táplálják és regenerálják a sejteket. Beilleszthető a luxus kezelések arzenáljába, hiszen a lágy textúra és a gyengéd illatvilág nemcsak az érzékekre, hanem a testünkre, lelkünkre is hat!

A kaviár minden olyan proteineket, ásványi sókat, vitaminokat, nyomelemeket, amino-savakat tartalmaz, ami egy új élet (sejt) keletkezéséhez nélkülözhetetlen. A benne található biopeptidek stimulálják az elernyedt bőr rugalmasságát, serkenti a sejtek osztódását. A ceramidok kombinációja megnöveli a bőr rugalmasságát, a sárga alga azonnali és hosszú távú feszességet biztosít a bőrnek. Visszaállítja a bőr optimális hidratációját, élettel teli, friss, ragyogó bőrképet biztosítanak, melynek fiatalító, feszesítő hatása hetekig érezhető, látható.

Kaviár

A kaviár igazi ínyencfalat a bőrnek! Mint hatóanyag, már Erzsébet királynő idejében ismertté vált, ő volt ugyanis az első, aki nemcsak fogyasztotta, de arcára is kente ezt a különleges ételt. A kozmetikai ipar mára egyik legkedveltebb hatóanyagává vált a kaviár.

Főbb összetevők: Pullulan, Glycerin, Hamamelis Virginiana, Kaviár (halikra), Sárga Alga (Nannochloropsis Oculata), Glycosaminoglycan, Xantan Gum, Búza protein

Alkalmazása: Bármely kezelésbe beilleszthető aktív tápláló szérum. Az 5 ml fecskendő felét javasolt közvetlenül a bőrre nyomni. Alkalmazható ultrahang, iontoforézis vagy mezoterápiás kezeléshez.

Kiszerelés 6 x 5 ml fecskendő – 12 kezeléshez

 


A többi Év Újdonsága címért versenyző termék listáját ITT találod!


 

További információk

  • Márka: Lanèche
  • Készült: Hollandia
  • Mióta kapható?:  2019.
  • Fő hatóanyaga: Pullulan, Glycerin, Hamamelis Virginiana, Kaviár (halikra), Sárga Alga (Nannochloropsis Oculata), Glycosaminoglycan, Xantan Gum, Búza protein
  • Ár: l. elérhetőség
Megjelent: 1610 alkalommal Utoljára frissítve: 2020. január 05., vasárnap 22:56

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák