Belépés
2019. máj. 12., vasárnap 08:25

MAVEX La perla nera arckezelés


A svájci Mavex laboratóriumban kifejlesztett LA PERLA NERA olyan forradalmi és természetes kezelés, mely:

  • Megtisztítja a bőrt a lerakódásoktól, a szennyezett környezetből származó veszélyes anyagoktól, mérgektől.
  • Harcol a bőrt stresszelő agresszorokkal szemben.
  • Orvosolja a napsugárzás és a környezetszennyezés öregítő hatásait.
  • Aktiválja a sejtek önregenerációs mechanizmusait, megerősíti a bőr védekező képességét.

 

A bőr a kezelést követően azonnal ragyogó, fiatalos, friss és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak.
Az arc visszanyeri életerejét.

 

Activ Carbon Face Pack 250 mlAktív szenes arcpakolás

Az aktív szén arckezelő csomag abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége. A növényi aktív szén erős abszorbeáló és méregtelenítő tulajdonságának köszönhetően ez a kivételes maszk mélyen megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól, hatékonyan eltávolítja a toxinokat, a környezeti szmogot és szennyező elemeket. Fekete szőlő héjából, almából és búzacsírából kivont speciális keverék stimulálja a kollagéntermelést és a sejtmegújulást, gyengéden hámlaszt, hidratál és táplál. A (kis- és nagy- molekolájú) hialuronsav fokozza a hidratáltságot, és feszessé teszi a bőrt. A szmektit harcol a bőr bontó folyamataival szemben, közben a Ratania megszünteti az epidermisz stresszes állapotát, hatékonyan regenerál. Ez a kezelés tökéletesen előkészíti a bőrt valamennyi öregedésgátló kezelési kúrára.

 

Felhasználás:

Ecsettel vigye fel az arcra, nyakra és dekoltázs területére, a szem és a száj környékét hagyja ki. Hagyja hatni 10-15 percig, a bőrtípus függvényében. Egy kisebb spatulával gondosan távolítsa el, hideg vízzel megnedvesített vattakoronggal vagy szivaccsal törölje át.

Weboldal: www.mavex.hu

 

További információk

  • Márka: Mavex
  • Készült:  Svájc
  • Mióta kapható?:  
  • Fő hatóanyaga: növényi aktív szén; fekete szőlő héjából, almából és búzacsírából kivont speciális keverék; hialuronsav; szmektit; Ratania
  • Ár: l. elérhetőség
Megjelent: 1439 alkalommal Utoljára frissítve: 2020. január 05., vasárnap 22:57

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák