Belépés
2019. április 24., szerda 15:09

MAVEX Divine Beauty hidratáló és revitalizáló arckrém

A svájci tudomány és a természet kombinációjából született ez a legújabb generációs arcápoló krém. Fokozatos és folyamatos kibocsátást biztosító innovatív technológiájának köszönhetően a bőr állandó jelleggel kapja a magasan hatékony összetevőket. Célzottan a sejteket újítja, azok visszanyerik természetes feszességüket, megtartják a hidratáltságot és a nagyfokú puhaságot. Segíti fibroblaszt stimulálást, az 1-es típusú kollagén endogén termelését, mely a kötőszövet fő támasztóereje. Kimagasló antioxidáns hatásával kiválóan harcol az öregedés korai jelei ellen.

Gazdag, olvadó textúrájával meglepően revitaliizál, és erős antioxidáns hatást fejt ki. Táplál, hidratál, erősíti a bőrt és védi a szabad gyökök és a környezeti agresszorok ellen, garantálva az egész napon át tartó kényelmes érzetet. A bőr azonnal hidratált, puha és regenerált megjelenést kap.

HATÓANYAGOK

  • Téli boroszlán őssejtek: a technológia és hatékonyság valódi koncentrátuma, téli boroszlán őssejteket tartalmaz, melyek a bőr biológiai mechanizmusát stimulálják, erősítik a barrier réteget és ellenállóvá teszik a bőrt a stresszel szemben
  • Kapszulába zárt Q10 koenzim és E-vitamin: foszfolipid membrános mikrokapszulákba zárva, fokozatosan, időben elnyújtva szabadul fel. Segítik a fibroblaszt stimulálást, az 1-es típusú kollagén endogén termelését, mely a kötőszövet fő támasztóereje. Kiváló antioxidánsok, védik a bőrt a korai öregedéstől.
  • Rizs revitalizáló peptidek: egy mikromolekula, mely behatol az epidermisz barrierbe, és a dermisz szintjén hat, segítve a fibroblasztra ezáltal az 1-es kollagénre gyakorolt hatást.

 

Weboldal: www.mavex.hu

 

További információk

  • Márka: Mavex
  • Készült:  Svájc
  • Mióta kapható?:  
  • Fő hatóanyaga:  téli boroszlán őssejtek, kapszulába zárt Q10 koenzim és E-vitamin, rizs revitalizáló peptidek
  • Ár: l. elérhetőség
Megjelent: 1496 alkalommal Utoljára frissítve: 2019. máj. 13., hétfő 08:59

Kapcsolódó elemek

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák