Belépés
2019. április 11., csütörtök 08:35

Hónap Kedvence 2019. április: Alfaparf Milano Blends of Many Beard and Skin balzsam

Az ALFAPARF Milano a modern férfi új szépségápolási igényeire válaszolva bemutatja azt a professzionális termékcsaládot, amelyet kifejezetten uniszex szalonok számára fejlesztettek ki. A termékcsalád minden tagja valódi megoldást nyújt a mai kor férfijának szépségápolási igényére.

Ismerjétek meg a BLENDS OF MANY termékcsalád BEARD & SKIN balzsamát, amely puhító és hidratáló hatással van a szakállra és az arcbőrre.

Nem hagy zsíros nyomot. Műszeres, klinikai tesztek igazolják, hogy az arcbőr már az első használat után 16%-kal hidratáltabb, és a férfiak 90%-nál puhább szakállat eredményez!

 

 

Hatóanyagok:

URBAN DEFENCE PRO: az ALFAPARF Milano laboratóriumában kifejlesztett hatóanyag, amely védelmet nyújt a szennyezőanyagok káros hatásai ellen. Megakadályozza, hogy a szabadgyökök képződését elősegítő por és nehézfémek bejussanak a hajszál belsejébe.

FEKETE TEA: antioxidáns tartalmának köszönhetően nyugtatja az irritált bőrt. Serkenti a bőr mikrocirkulációját és a hajtüsző aktivitását, valamint új energiát ad a hajrostnak, így a haj puha és fényes lesz.

 

Használat: oszlassuk szét a szakállon és az arcbőrön, és masszírozzuk, mert ezzel segítjük a felszívódást!

Kiszerelés: 100 ml


A többi versenyző termék listáját ITT találod!


 

További információk

Megjelent: 1615 alkalommal Utoljára frissítve: 2019. máj. 13., hétfő 13:20

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák