Belépés

Ajándék Fitocare és Rosa Graf kozmetikum!

VÁSÁROLJ EGYSZERRE LEGALÁBB br. 40.000,-Ft ÉRTÉKBEN ROSA GRAF és/vagy FITOCARE, FITOCARE MESORGANIC TERMÉKEKET (összevonható) és MEGAJÁNDÉKOZUNK:

 • 1db ROSA GRAF AUGE CREME – SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM, 15 -EL és
 • 1db FITOCARE ALMA ŐSSEJT – TOKAJI ASZÚ MASZK 25G+3ML TERMÉKKEL

 

ROSA GRAF SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM

A szem környékének finom szerkezetű, érzékeny bőrére. Jellemzők: Parfümmentes, könnyű állagú, v/o típusú emulzió, pH6.5.

Legfontosabb hatóanyagok: A-vitamin: hámregeneráló. E-vitamin: antioxidáns, öregedésgátló. jojoba olaj: hidratáló, tápláló., phyto–kollasztin: rugalmasító, hidratáló.

Várható eredmény: Hidratálja, táplálja a bőrt és megakadályozza az apróbb ráncok képződését. A szemkörnyéki érzékeny bőrt nélkülözhetetlen, értékes tápanyagokkal látja el. Kabinkezelés: A Blue Line kezelés során, valamint a többi Rosa Graf kezelésben a szem környékének óvatos masszírozásához használjuk.

Otthoni bőrápolás: Reggel a szem alatti részt kívülről befelé haladva, lágyan bekenjük. Éjszakára, az egész szem körüli területre alkalmazzuk. Különös körültekintéssel kell használni, ugyanis masszírozás során nem szabad nyújtani a bőrt.

Fontos! A kollagén növényi eredetű.

 

 

 

FITOCARE ALMA ŐSSEJT – TOKAJI ASZÚ MASZK

Liposzómás technológiával előállított alma őssejteket és hidratáló hatású fukogélt tartalmazó bőrfiatalító maszk, amely azonnali kedvező hatással van az érett bőr tónusára. A tokaji aszú enyhe hámlasztó hatásával és gazdag nyomelem tartalmával további bőrfiatalító tulajdonságokat ad a maszknak.

Várható eredmény: Védelmet nyújt a bőr saját őssejtjeinek. Értékes hatóanyagokkal pótolja a tápanyagokat a bőrben. Mélységében hidratálja a bőrfelszínt.

Használata: Önts 40-50ml 20C körüli vizet egy rázó pohárba vagy egy tálkába, majd öntsd hozzá a 3ml aszút és végül a 25g pormaszkot. Alaposan rázd fel vagy keverd el és a megtisztított arcbőrre vidd fel a masszát. 10-15 perc elteltével távolítsd el, majd tonizáld a bőrt.

Legfontosabb hatóanyagok (legtöbbjük organikus termesztésből): fermentált alma őssejt, fukogél, A vitamin, tokaji aszú.

Bővebb infó ITT!

További információk

 • Akciós termék neve: Rosa Graf szemkörnyékápoló krém és Fitocare alma őssejt - tokaji aszú maszk
 • Szakterület neve: Kozmetika
 • Márka: ROSA GRAF és FITOCARE
 • Akció kezdete (dátum): 2018. 03. 01.
 • Akció vége: 2018.04.30.
 • Akciós termékkészlet: A készlet erejéig
 • Hol vásárolható meg?:

  ST Beauty Kft., 1147. Budapest, Ilosvai S. u. 5., +36-1-329-4298

Megjelent: 1047 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. március 27., kedd 08:47

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák