Belépés

Etalon Beauty & Hair Spa, Szeged

 

Cím: 6721 Szeged, Vidra u. 3.

Tulajdonos-üzemeltető: Kormány Imréné

 

 

 

Az Etalon Beauty & Hair Spa szalon 2016.08.08-án nyitotta meg kapuit.
Üzletünkben, a fodrászat mellett, lehetőség van kozmetikai kezelések, alkalmi sminkek, sminktetoválások, műszempilla építés, valamint szolárium igénybevételére is. A továbbiakban műkörmös szolgáltatással is szeretnénk bővíteni szalonunk kínálatát.

Kizárólag a Wella Professionals termékeivel dolgozunk, ezzel is biztosítva vendégeinket arról, hogy csakis kiváló minőségű anyagokkal ápoljuk hajukat.

Képek:

 

Az Etalon Beauty & Hair Spa alapítója Kormányné Eta fodrászmester és mesterfodrász, aki 1957. április 28-án született, Mórahalmon.

„Kiskorom óta fodrász szerettem volna lenni és erről semmi áron nem mondtam le. A szakmát 1971-ben kezdtem, majd 1977-ben mestervizsgát tettem női fodrászatból. Később, miután összevonták a férfi és női fodrászatot, 1987-ben ismét mestervizsgáztam. Első üzletemet 1980-ban nyitottam Kiskundorozsmán, másodikat pedig 2005-ben, Szeged belvárosában. 11 évvel később, 2016-ban, az a nagy öröm ért, hogy belvárosi üzletemet egy sokkal nagyobb és modernebb környezetbe költöztethettem (6721 Szeged, Vidra u. 3.), ahol immáron kibővült szolgáltatásokkal fogadhatjuk vendégeinket. Boldogsággal tölt el, hogy fiammal, Kormány Dáviddal dolgozhatok együtt, aki szintén fodrász.

Első üzletem nyitása óta oktatok tanulókat, és a mai napig nagy lelkesedéssel teszem ezt. A Wella hivatalos oktatófodrászaként, immáron több évtizede tanítom kontyozni a tudásra szomjazókat. A Wella jóvoltából, 20 év óta, minden évben két alkalommal ellátogatok a Vidal Sassoon akadémiába, Londonba, ahol megismerhetem az aktuális trendeket, elsajátíthatom a legújabb technikákat. Én azt vallom, hogy mindig lehet újat tanulni és a mi szakmánkban kiemelten fontos, hogy napra készek legyünk és ezáltal a vendégeink elvárásainak maximálisan meg tudjunk felelni.

1996-2010-ig aktívan versenyeztem. Ezen időszak alatt, többszörös magyar bajnok lettem, számos hazai és nemzetközi versenyen értem el dobogós helyezéseket, azonban legfelejthetetlenebb mind közül a 2006-os, moszkvai világbajnokság, ahol nyitott haj kategóriában 2. helyezést értem el.

2010 óta folyamatosan zsűrizek különféle fodrászati rendezvényeken, de a versenyzés továbbra is nagyon hiányzik. Ezt a hiányérzetet mostanában a tanulóim versenyekre való felkészítésével szoktam csillapítani.

Volt főnököm, Csóti Sándor, arra is megtanított, hogy MINDEN vendéget úgy kell kiszolgálni, ahogy magam is elvárnám, hogy mindenből a lehető legjobbat kapjam. Éppen ezért, szalonunk mottója, hogy "mindent a vendég kényelméért és elégedettségéért"! Folyamatosan arra törekszünk, hogy ennek maximálisan eleget tudjunk tenni.
Az egyik kulcsfontosságú eleme annak, hogy a lehető legnagyobb mértékben ki tudjuk szolgálni vendégeink igényét, nem más, mint a kommunikáció!

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy rendszeresen konzultáljunk velük, tájékozódjunk és kiderítsük, hogy éppen milyen frizurára vágynak, miben szeretnének változtatni vagy esetlegesen milyen haj- és fejbőr problémával küzdenek. Ezen információk birtokában, képessé válunk arra, hogy a megfelelő szolgáltatáscsomagot vagy kezelést alkalmazzuk a felmerült igények megvalósítására.

Ahogy a nagy egész is sok apróságól tevődik össze, így ez a mi esetünkben sincs másként. Ez azt jelenti, hogy a professzionális kiszolgáláson és a magas szintű szakértelmen felül, például minden vendégünket, frissen őrölt kávéval, cappucinoval, üdítővel vagy teával kínáljuk, a szolgáltatás értékétől és időtartamától függetlenül, vagy mondjuk felsegítjük vendégeink kabátját távozáskor.

Továbbá, minden hajmosás alkalmával, alap fejmasszázzsal kényeztetjük vendégeinket, fejmosó székeink air massage funkcióval és elektromos lábemelővel vannak ellátva, így biztosítva számukra a teljes ellazulás, relaxálás lehetőségét. Manapság ugyan nem számít nagy újdonságnak, mégis egy fontos, extra szolgáltatásnak tartom, hogy szalonunkban, lehetőség van bankkártyás fizetésre is, hiszen napról napra azt tapasztalom, hogy hatalmas elégedettséggel tölti el vendégeinket, amikor felfedezik ezt az opciót is.

Fontosnak tartjuk az egységes és egyedi megjelenést szalonunk arculatában, éppen ezért, névjegykártyánk, szolárium bérletünk, ajándékkártyánk, kávés-, teáscsészénk, de még a dolgozók munkaruhája is hasonló stílusban, alapos tervezést követően készültek. Ezek mind-mind csekélységeknek tűnhetnek, mégis óriási pluszt jelentenek abban, hogy egy szalon felül tudjon emelkedni az átlagoson és ezáltal valami többé váljon!

 

Sokszor kérdezik tőlem, hogy honnan van ennyi energiám mindenre. Nagyon szeretem ezt a kérdést, mert ilyenkor mindig lehetőségem nyílik kihangsúlyozni, hogy a mögöttem álló, fantasztikus csapat és a családom végtelen támogatása nélkül, nem tudtam volna mindazt elérni, ahol most tartok. Külön köszönettel tartozom vendégeimnek is, aki a 47 éves pályafutásom alatt megtiszteltek bizalmukkal, és kitartottak mellettem, még a nehezebb időszakokban is! Nagyon hálás vagyok a sok-sok kedves szóért és a rengeteg pozitív energiáért, amit naponta kapok tőlük!

 

Megjelent: 11635 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. december 12., kedd 09:10

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák