Belépés
2017. július 29., szombat 20:34

Inspira SKIN ACCENT „Mágikus Gyöngyök”

Az Inspira: Cosmetics termékek gyártása során, különleges gonddal választották ki, a természetes alapanyagokból előállított hatóanyagokat.

TERMÉSZETESEN HATÉKONY, TERMÉSZETESEN SZÉP

Az Inspira: Cosmetics termékei megfelelnek az innovatív kozmetikai kezelések legújabb elvárásainak, ezt a legmodernebb kutatási eredmények folyamatos felhasználásával, az állandó minőségellenőrzéssel és a természetes növényi hatóanyag tartalmával érik el.

Az Inspira: Cosmetics négy termékcsaládból épül fel. A SKIN: ACCENTS család termékei között találhatóak, az új biotechnológiai eljárással kifejlesztett „Mágikus Gyöngyök”.

A tenger értékes kincseiből, az Inspira: Cosmetics 4 féle Gyöngyöt fejlesztett ki, használatukkal a bőr megújul, visszanyeri régi szépségét. Egy 3D mátrix képződik a bőrön, használata után azonnal, az intenzív regenerálást és hidratálást biztosító luxus kivonat, észrevehetően feszesíti a bőrt, újraértelmezi a kontúrokat és feltölti a ráncokat. Az aktív összetevők segítik, hogy a megereszkedett arctónusa visszanyerje a rugalmasságát, a különböző növényekből kivont poliszacharidok pedig, a bőrt látványosan bársonyossá és ragyogóvá varázsolja. Rendkívüli antiaging hatású, speciálisan az érett bőr kezelésére kifejlesztett, látványos eredményt ígérő pompás kozmetikum.

Használd most - öregedj később!

 


Hydratáló Mágikus Gyöngy (kék) főbb aktív hatóanyaga: Laminaria Digitata Extract, Sodium Carrageen, Sodium Hyaluronate.

Feszesítő Mágikus Gyöngy (Barack) főbb aktív hatóanyaga: Cyathea Umingii Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopherol.

C VitaGlow Mágikus Gyöngy (gyöngyház-fehér)Főbb aktív hatóanyag: Malva Sylvestris Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Veronica Officinalis Extract: Achilla Millefolium Extract, Primula Veris Extract, Vitamin C.

Kaviár Mágikus Gyöngy (rózsaszín) főbb aktív hatóanyag: Caviar Extract, Sodium Hyaluronate.

 

 


A többi versenyző termék listáját ITT találod!

 


 

További információk

  • Márka: Inspira: Cosmetics
  • Készült:  EU
  • Mióta kapható?:  2017.
  • Fő hatóanyaga:  l. fentebb
  • Hatóideje:  
  • Típusa: Arckezelő
Megjelent: 6071 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. január 31., szerda 23:20

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák