Belépés

Leírás

Tudod melyik melírozási technika hódítja meg külföldön a legtöbb embert? Természetesen a BALAYAGE!
Tanulj meg Te is Balayage melírt készíteni, alkoss valami különlegeset és diktáld Te a divatot! Törj Te is a fodrászat élvonalába szaktudásoddal és legyenek neked is 100%-ig elégedett, visszatérő Vendégeid!
Kitől tanulhatsz?
Pintér Józseftől és Galgóczi Zsuzsannától, az A-list Salon & Spa tulajdonosaitól, akik több mint 10 éve igazán elhivatottak szakmájuk iránt.
A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező házaspár filozófiájának alapkövét a tehetséggondozás és az oktatás képezi, amelyet az A-list Salon keretein belül még magasabb szintre fejlesztettek. Az A-list Professional Hair Institute annak érdekében nyitotta meg kapuit, hogy a hazai szakmai színvonalat még magasabbra emelje és az iskola fodrász kollégái olyan minőségi frizurákat alkossanak, mint a sztárfodrászok a legelismertebb hollywoodi szalonokban.
Mit tanulhatsz?
Balayage-t, azaz szabadkezes melírozási technikát! Zsuzsanna és férje József tudásukat fejlesztve és tapasztalatukat bővítve 2014-ben utaztak két alkalommal Franciaországba, ahol a Balayage alappilléreit tanulták meg, idén pedig Amerikába is ellátogattak, ahol részt vettek a Redken Artist Connection2016 eseményen, hogy technikájukat professzionálisra fejlesszék.
A francia eredetű technika lényege, hogy a fodrász a hagyományos melírral ellentétben nem fóliával, hanem szabadkézzel csempészi a világosabb tincseket a hajba. Az elkészítés módjának előnye az, hogy a fodrász szakértelmére támaszkodva döntheti el hová helyezi a kívánt árnyaltot a tökéletes napsütötte hatás elérése érdekében.
Amit biztosítunk:
• Profi szakemberek
• Minőségi szaktudás és professzionális oktatás
• Francia és amerikai Balayage technika
• Kis létszámú csoportok
• 2 napos oktatási csomag (Look and Learn, Hands On tematika)
Oktatás helyszíne:
A-list Professional Hair Institute
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 29.
Oktatási időpontok:
Express Balayage:
Express Balayage oktatás, ahol 1 nap alatt elméleti és gyakorlati oktatáson is részt veszel. A gyors történeti áttekintés után egy kis anyagismeret következik, majd babafejes gyakorlás, ahol szakértők segítenek a szabadkezes technika alkalmazásában.
Az alábbi időpontok szerdai oktatási napokra érvényesek. Az oktatások reggel 09:30-kor kezdődnek és legkésőbb 17:00-kor érnek véget.
2016. 05. 18. Szerda
20156.05. 25. Szerda
2016. 06. 01. Szerda
Expressz oktatás ára:
32.000Ft + 15.000Ft új babafej ár, amelyből 30.000Ft előlegként fizetendő be a képzést megelőző 5. munkanapig. Előleg részletezése: 15.000Ft oktatás ár + 15.000Ft új babafej ár

Balayage A-tól Z-ig:
A Balayage technika teljes körű átadása és gyakorlása.
Az oktatás 2 napból áll, az első napon elméleti oktatás keretén belül ismertetjük meg a Balayage történetét és technikáját elő modellen, a második napon gyakorlati, babafejes oktatás során sajátítják el fodrász kollégáink a francia és amerikai Balayage-t, ahol teljes odafigyelést és segítséget kapnak szekértő oktatóinktól.
Az alábbi időpontok csütörtöki és szombati oktatási napokra érvényesek. Az oktatások reggel 09:30-kor kezdődnek és legkésőbb 17:00-kor érnek véget.
1. időpont:
2016. 05. 26. Csütörtök - Elméleti oktatás
2016. 05. 28. Szombat – Gyakorlati oktatás
2. időpont:
2016. 06. 02. Csütörtök - Elméleti oktatás
2016. 06. 04. Szombat – Gyakorlati oktatás
A két napos oktatás ára:

55.000Ft + 15.000Ft új babafej ár, amelyből 35.000Ft előlegként fizetendő be a képzést megelőző 5. munkanapig. Előleg részletezése: 20.000Ft oktatás ár + 15.000Ft új babafej ár
Jelentkezés az oktatásra és további információ: institute@a-list.hu

Jelentkezés az oktatásra és további információ: institute@a-list.hu
Tanuld meg a Balayage technika fortélyait az A-list Salon & Spa alapítóitól és készítsd el a legdivatosabb és legtökéletesebb melírt meglévő és leendő Vendégeidnek egyaránt!
Ideje: 05-18-2016
A-list Institute

Információ

Kontakt: Galgóczi Zsuzsanna
Telefon: 06309498944
Email: institute@a-list.hu
Web: http://www.a-list.hu/hu/oktatas/balayage-oktatas
Balayage oktatás az A-list Professional Hair Institute-ban!Balayage oktatás az A-list Professional Hair Institute-ban!

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák