Belépés
2012. január 17., kedd 14:42

The Gentleman’s Style Book - Az úriember ruhatára

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

The Gentleman’s Style Book - Az úriember ruhatára

 

A The Gentleman’s Style Book – A férfi ruhatára minden szerénytelenség nélkül nevezhető a magyar divatszakma és a divat szakirodalom, de a magyar férfiak öltözködési mérföldkövének is. Hazai szerző tollából még nem jelent meg olyan átfogó mű, amely időben és stílusban hasonló részletességgel dolgozta volna fel a férfi öltözködését.

 

Dr. Schiffer Miklós 2 kötetben, 512 oldalon, 620 színes fotóval illusztrálva mutatja be a férfi öltözködésének történetét, a múltban gyökerező és ma is dinamikus fejlődését. Rámutat azokra a történelmi vagy divattörténeti eseményekre, amelyek döntően befolyásolták, helyenként új mederbe terelték a férfiöltözködés szabályait.

 

 

Nagyon fontos kiemelni, hogy Schiffer Miklós pontosan ismeri a napi divat irányait és elvárásait, de nem hagyja magát befolyásolni általuk. Maximálisan

képviseli egyik példaképe, Ralph Lauren álláspontját, miszerint a divat csak felvillanás, a stílus viszont örök. Mi, férfiak is tudjuk magunkról, hogy a divat napi sikolyai kevésbé hatnak ránk, noha időnként felcsípünk magunknak belőle egy-egy

használhatónak mutatkozó ötletet. A férfi öltözködése azonban elsősorban az örök szabályokat követi, még akkor is, ha fiatalos, akkor is, ha trendi – legfeljebb nem tudunk róla.

 

A magára valamit is adó gentleman tudatosan öltözködik, saját személyiségéhez megtervezi a maga stílusát, és ennek megfelelően keres magának ruhadarabokat, cipőket, kiegészítőket. A lehetőségek tárháza azonban felettébb gazdag, egy üzletben vagy egy áruházban nem lelhető fel mind. A stílusos férfi felkészülten érkezik a kereskedelembe.

 

A The Gentleman’s Style Book ezt a felkészülést segíti.

 

Schiffer Miklós az öltönytől a baseballsapkáig, a méretes cipőtől a pólóig, a konfekciótól a bespoke darabokig, a konzervatívtól a casualig, a fiatalostól a klasszikusig felvonultatja a férfi teljes ruházati arzenálját. Mintákat, színeket, alkalmakat kombinál. Olvasóját felkészíti, hogy az élet minden pillanatában, minden élethelyzetben a megfelelő ruhát vegye fel, és tegye ezt stílusosan.

 

A The Gentleman’s Style Book egyedi, hiánypótló, kihagyhatatlan. Minden gentleman könyvtárában ott kell lennie.

 

A The Gentleman’s Style Book a férfi öltözködésének bibliája.

 

Megvásárolható ITT! (katt ide!)

 

 

További információk

  • Kiadvány neve: The Gentleman’s Style Book - Az úriember ruhatára
  • Szakterület: Style/Divat
Megjelent: 25085 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. október 06., hétfő 12:31

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Kipróbáltuk / Saját bőrünkön... A Peller-Hair maszk
"Saját bőrünkön"- a Peller-Hair maszk Egy arctakaró fólia, ami lehetővé teszi, hogy a...
Szépipari hírek: Interjú / Alkotók az alkotások mögött - 2014. ősz-tél Trendteremtő győztesek
  A 2014. őszi-téli Trendteremtő első helyezettjeivel készült összefoglalónkban az...
Kozmetikus szemmel / Tévhitek a kozmetikusképzésről
„A kozmetikus elegáns, kifinomult, jól keres, és a közösség megbecsült tagja” – 60-as...