Belépés
2017. december 11., hétfő 19:49

ALFAPARF Lisse Design Easy Lisse

ALFAPARF Easy Lisse keratinos hajrendező

Keratinterápia mindenkinek! – EASY LISSE SZOLGÁLTATÁS

ÚJ TERMÉK, MEGÚJULT HATÉKONYSÁGÚ SZUPER KEZELÉS

Az Easy Lisse a Lisse Design termékcsalád egyik új kedvence. A szolgáltatás nem váltja fel a hagyományos metódust, hanem kiegészíti, még szélesebbé tesz a Lisse Design kezelések spektrumát. Az Easy Lisse egyik előnye, hogy jóval kevesebb időt igényel a metódus elvégzése, így azoknak a vendégeknek sem kell lemondaniuk a Lisse Design kezelésről, akik nem érnek rá több órát ülni a szalonban. A haj az Easy Lisse kezelés után érezhetően simább, puhább, selymesebb lesz, és megszűnik a kreppesedés. A kera-kollagén komplexnek köszönhetően az Easy Lisse hőhatásra újramodellezi a sérült keratinláncokat és a haj egészségesebbé, ragyogóbbá válik. Az Easy Lisse-t mindenki imádni fogja, és nem utolsósorban megkönnyíti a mindennapos szalonmunkánkat. Valóban új lehetőségeket nyit meg a Lisse Design kezelések világában, hiszen az új metódus azok számára is ideális, akik nem szeretnék elveszíteni természetes göndörségüket. Megszünteti a kellemetlen kreppesedést, de a göndörség megmarad. A legjobb az egészben, hogy ha a vendég úgy dönt, hogy otthon szeretné egyenesre szárítani a haját, az Easy Lisse-nek hála egyszerűbb dolga lesz. A haj ugyanis a kezelésnek köszönhetően könnyebben simítható, formázható. Mivel az Alfaparfnál fontosnak tartjuk, hogy termékeink egymással jól kombinálhatóak legyenek, kiegészítsék egymást, így nem meglepő, hogy az Easy Lisse-be közvetlenül belekeverhető a Pigments. Ennek köszönhetően egy időben akár két folyamatot is végezhetünk: keratin feltöltést az Easy Lisse segítségével, valamint színfrissítést a Pigments-nek hála. Az Easy Lisse személyében a Lisse Design termékcsalád egy olyan új tagját köszönthetjük, mely egészen biztosan rövid időn belül közönség kedvenccé válik, hiszen a garantált minőség mellett, nagyban megkönnyíti majd a hétköznapi szalonmunkánkat. Mi már most imádjuk.

Abarbanell Mirella, az Alfaparf oktatócsapatának tagja

Ismerkedj meg Te is a Lisse Design legújabb szuper termékével!


Easy Lisse Long Lasting Discipline Conditioner – Hosszan tartó hajrendező kondicionáló krém

Kevesebb, mint egy óra alatt kezelhető, puha és fényes haj. Kontrollálja a volument és a kreppes hatást, megkönnyíti a mindennapos formázást. 3 hónapig tartó fantasztikus eredmény!

Kiszerelés: 500 ml

CSAK SZALONHASZNÁLATRA!

Miben rejlik a hatékonysága?

  1. KERA-COLLAGEN COMPLEX, egy olyan fehérje komplex, amely a kvaterner kollagén és a biomimetikai keratin kombinációja. A hozzáadott glikolsavnak köszönhetően hosszan tartó sima hatást, és a haj teljes védelmét biztosítja. Hőhatás hozzáadásával a formula újramodellezi a haj keratin láncainak struktúráját, csökkentve a volument és kontrollálva a kreppes hatást.
  2. BABASSU OLAJ, Amazóniában őshonos a Babassu pálma, amelynek értékes olaja puhává, selymessé és fényessé varázsolja a hajat.

További információk

Megjelent: 27114 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. január 31., szerda 23:12

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Tanulj és használd!
2013 decemberében a Wella budapesti oktatóstúdiójában teltházzal tartotta meg...
Trend / Farkas Hair Salon & Academy: Űrutazás!
Sokan, sokszor gondolunk arra, hogy nagyon szívesen kilépnénk a túlterhelt, szürke...
Móka / Újévi babonák - babonás szépítők?
A teljesség igénye nélkül összeszedtünk néhányat az újévvel kapcsolatos ...