Belépés
2013. december 03., kedd 00:25

Hajas Cut & Color Competition

Értékelés:
(1 szavazat)

A Hajas Cut & Color Competition elnevezésű versenynek igen hosszú időre visszatekinthető hagyománya van már Magyarországon. A rendezvény jogelődje az úgynevezett Hajas Kupa volt, amelyet először 1991-ben rendezett meg Hajas László a saját fodrászainak, ahol az általa képzett fodrászok mérhették össze szakmai kreativitásukat, tudásukat, felkészültségüket, gyakorlatban és elméletben.

Több mint 15 évre rá, 2007-ben kerül először a már említett Hajas Cut & Color Competition elnevezés alatt megrendezésre a fotópályázat, újragondolva a verseny szellemiségét.

A versenyre, amelynek az elmúlt évek során a Symbol Galéria adott helyet, több – változó számú – szakmai kategóriában lehet nevezni a versenyzőknek minden évben. Minden versenyző egy megalkotott frizurát bemutató fotósorozattal nevezhet, amelyben az első képnek a kezdeti állapotot kell ábrázolnia.

A versenyre beérkezett pályaműveket minden évben országosan és nemzetközileg is elismert zsűri értékeli, ezenkívül meghívott sztárvendégek is kiválaszthatják a nekik leginkább tetsző frizurákat.

A meghirdetett szakmai kategóriák mindegyikében kihirdetésre kerül az első három helyezett, ezen kívül kiosztásra kerül a „Leglátványosabb átváltozás/Metamorfózis-díj” és „A sztároknak legjobban tetsző frizura” győztese is jutalomban részesül.

 

Rendezvénybeszámolók:

HCCC 2016.

HCCC 2015.

2014. évi HCCC

Tudósítás a 2013. évi eseményről ITT!

Hajas Cut&Color Competition 2012.

 

További információk

  • Típusa: fodrász
  • Ideje: évente ősszel
  • Helye: Budapest
Megjelent: 2610 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. szeptember 25., hétfő 14:10

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Scottish Collection by Gordon Ritchie
Scottish Collection by Gordon Ritchie          
Szépipari hírek / Erzsébet Napok 2014.
2014. november 18-20. között rendezte meg az Erzsébet Királyné Szépészeti iskola az...
Sikerkulcs / Közelebb Kanadához - speciális találkozó a BKIK-ban
2014. június 18-án Közelebb a kanadai magyarokhoz - Esélyek és lehetőségek címmel...