Belépés
2012. április 03., kedd 16:47

Szakma Sztár Fesztivál

Értékelés:
(1 szavazat)

Szakma Kiváló Tanulója Verseny

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében kerül megrendezésre a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) és az Országos Tanulmányi Verseny (OSZTV), melyek országos döntőjére a Szakma Sztár Fesztivál elnevezésű budapesti esemény ad helyet. A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve a ráépülõ, magasabban kvalifikált szakmákat is - társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerűsítése révén, „A jó szakma felér egy diplomával” szlogen jegyében.

Évről évre egyre többen látogatnak el az ország minden területéről. Az érdeklődők többsége pályaválasztás előtt áll, és ez a verseny segíti őket a döntésben. Azért is hasznos számukra, mert sok akár eddig még számukra ismeretlen szakmával is megismerkedhetnek, ugyanis közel negyven szakmában zajlanak az országos versenyek.

Több mint 90 négyzetméteres színpad áll az előadók rendelkezésére, melyen bemutathatják a tudásukat az érdeklődők számára. A rendezvényen számos előadás közül választhatnak az érdeklődők: divatbemutató, színpadi játék, vers és prózamondás, lány- és fiúkórus, harcművészet, baranta, látványos tornabemutató, vagy akiket inkább a tánc és zene érdekel, azok is mindenképpen látogassanak el a versenyre, hiszen a felsoroltakon kívül modern tánc (egyéni, csoportos) és társastánc is (standard egyéni, csoportos, latin egyéni, csoportos) is látható a háromnapos fesztiválon.

Beszámolóink a Szakma Sztár Fesztiválról itt láthatóak:

2017.

2016.

2015.

2014.

2013.

2012.

 

További információk

Megjelent: 3435 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. január 24., szerda 14:06

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / City Wave Collection - Lacca
City Wave Collection - Lacca   2012. május 4-én este 7 órától mutatták be a LACCA Divatház...
Szépipari hírek / Dr.Kadir Szakmai Nap - 3. éve a magyar piacon!
  Szülinapi szakmai napot tartott a Dr.Kadir magyarországi forgalmazója 2016. november 27-én,...
Rendezvénytudósítás / Budapest Open Europe Cup 2013
2013. december 8-án az ELTE Egyetemi Kongresszusi Központban került sor a MOSZI szervezésében...